Op de hoogte zijn van de megatrends? Kom naar Aquanale / FSB 2017

Gezondheid, urbanisering, ecologie, digitalisering en individualiteit. Deze megatrends veranderen niet, maar de maatschappij wel. Deze trends zijn ook een onderdeel van de zwembad- en wellnessbranche. Hoe dat er precies uitziet, laten de exposanten op Aquanale en FSB zien. De Aquanale is de internationale vakbeurs voor sauna, zwembad en ambiance die gisteren in Keulen van start is gegaan. Zoals altijd tegelijkertijd met de FSB, de internationale vakbeurs voor vrije tijd, sport- en zwembadfaciliteiten. De beurs vindt plaats tot 10 november, tijd genoeg dus nog om een ritje naar Duitsland te maken en zo weer op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.

Een veelzijdig raamprogramma

Het kaderprogramma van het beursduo is dit jaar opnieuw buitengewoon veelzijdig en biedt naast presentaties ook talrijke activiteitgebieden in de verschillende hallen. Zo vormt het ‘Internationale Schwimmbad- und Wellness Forum’ het raamwerk van de inhoudelijke overeenkomsten tussen de onderwerpen en vragen over privé- en openbare zwembaden. Het ‘Forum Öffentlicher Bäderbau’, georganiseerd door IAKS en gerenommeerde inhoudspartners, biedt een informatief bondig programma, afgestemd op de behoeften en eisen van openbare zwembadoperators, architecten en managers van lokale bedrijven.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Internationaal aanbod

In totaal staan er 650 bedrijven uit 45 verschillende landen op beide beurzen. Doordat het aanbod divers is, kun je er terecht voor informatie over zwembaden zelf, zwembadtechniek, waterzuivering, sauna, spa en wellness. Het feit dat de exposanten uit meer dan uit meer 25 landen komen, onderstreept het internationale belang van de beurzen. Uiteraard zijn er ook diverse Nederlandse bedrijven uit de zwembranche te vinden. Hieronder hebben we er een aantal voor je opgesomd.

  • In hal 7
  • Aqua Drolics (stand B019)
  • EVA Optic (stand A065)
  • JOEF (stand A011)
  • Pooljoy (stand C028)
  • Variopool (stand C024)
  • Watergames & More (stand A051)
  • In hal 6
  • Pomaz (stand D041 en C040)

Kijk voor meer informatie op www.fsb-cologne.com en www.aquanale.com


advertentie

Aquatickets