Mariner-3S presenteert op de Zwembadbranche Dag een compleet nieuwe zwembad bodemstofzuiger

Sinds 1970 is Mariner-3S leverancier van bodemzuigers. Met de meer dan 40 jaar ervaring heeft Mariner-3S inmiddels een brouwbare naam opgebouwd in de zwembranche. Het is dan ook geen verrassing dat het merendeel van de openbare zwembaden gebruik maakt van een bodemzuiger van Mariner-3S. Als betrouwbaarheid en efficiency vereist zijn om een zwembad naar een hygiënische topprestatie te brengen, hebben de machines van Mariner-3S zich sinds 1970 bewezen. En ook nu komen zij weer met een innovatieve machine.

Betrouwbaar en efficiënt
Mariner 3S biedt een breed scala aan high-tech producten voor professioneel gebruik in zwembaden en recreatiecentra. Innovatie staat daarbij voorop, elke reinigingsrobot betekent weer een nieuwe maatstaf. Mariner 3S kijkt dan ook graag vooruit. Trends en ontwikkelingen gaan immers snel. Maar dankzij de continue aandacht voor hoogwaardige technologie is Mariner-3S wereldwijd marktleider in het professioneel reinigen van zwembaden. En met een breed assortiment is er een ruime keuze voor elk type zwembad. Mariner-3S heeft verschillende modellen, van groot tot klein, om ieder zwembadoppervlak optimaal te kunnen reinigen naar de wens van de klant. Momenteel is het model Clubliner zeer gewild. Hierin is alle technologie geïntrigeerd die opgedaan is in de voorgaande jaren en verwerkt in een zeer compacte vorm. Materialen van hoogwaardige kwaliteit, verspanende bewerking en een uniek filtersysteem garanderen niet alleen een lange levensduur van de machine, ze maken de Clubliner ook onverslaanbaar in kosten efficiency. Ontwikkeld voor zwembaden tot 25 meter lengte (indien nodig is het op verzoek ook mogelijk voor grotere zwembaden) maakt het alle soorten zwembadbodems, ook zwembaden met een minimale diepte van 20 cm, met ongekende grondigheid schoon. Hiermee heeft de Clubliner de standaard van zwembadreiniging naar een nieuwe hoogte gebracht.

Naast de hoogwaardige techniek heeft Mariner-3S nog een ander voordeel. Men heeft namelijk alles in eigen hand: ontwikkeling, fabricage, verkoop en het onderhoud. Hierdoor is er altijd een passend antwoord op elke vraag. Kortom wanneer hygiëne en efficiency bij u voorop staan, is Mariner-3S de partner voor u.

Voor meer informatie: +31 (0)654388895 of [email protected] voor NL / B
 


 
Bezoek de stand van Mariner-3S tijdens de ZwembadBranche Dag op 5 oktober a.s.